(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Langkawi, eiland in Maleisië

Op 29 oktober 2017 kom ik in Maleisië, het tweede land van de drieweekse reis door Thailand, Maleisië en Singapore. Vanuit Satun in Thailand steken we met een boot over naar het eiland Langkawi.

Op de 30e hebben we een dag de tijd om wat van het eiland te zien en ik kies met een paar reisgenoten ervoor om naar de kabelbaan in het noorden te gaan. Daarna kunnen we nog wandelen naar de Seven Wells Watereval.

Bij het terrein van de Cable Cab is een groot pretpark en het kaartje voor de kabelbaan geeft ook nog de mogelijkheid om andere attracties te bezoeken en we gaan o.a. naar het 3D-Art museum. Maar eerst naar boven in twee etappes. We hebben een prima uitzicht over een groot deel van het eiland. Tegen extra betaling kunnen we ook naar de Skybridge, een constructie die is opgehangen aan één pyloon en die boven een diep dal hangt. Spectaculair en heel ingenieus.

Na de wandeling en een bezoek aan de Seven Wells Waterval houden we het die dag voor gezien en relaxen nog wat aan het zwembad van ons resort. Eten doen we beide dagen in Cactus, een gezellig eethuisje tegover het resort.